Så der serveret
Jeg serverede det her en dag vi havde gæster - det var også den dag vi fik vandbakkelser med fyld. Det var bare rigtigt lækkert. Det er og bliver en af mine absolut ynglings lasagner. Måske fordi jeg elsker fisk. Jeg snød og serveret købe hvidløgs flute til - det kunne også være lækkert med en god salat til. Vi havde hvert fald en meget hyggelig aften. Så nu vil jeg dele min opskrift med jer.
Morneysauce
30 g. smør
½ liter sødmælk
1 dl fløde
3½ spsk hvedemel
150 g. revet mozzarella
Parmesan efter smag
Salt og peber(gerne hvid peber)
½ tsk revet muskatnød
Lasagnen
600 g frisk laks
2 løg
1 bakke champignon
2 porre
ca 900 gram frossen spinat
Lasagneplader
revet ost til top
salt og peber
Optø dit spinat - f eks i mikrobølgeovnen. Skyld og rens resten af dine grønsager. Hak løg og skær champignon og porre i skiver. Svits porre, champignon og løg på panden til de er bløde. Skær din fisk i små stykker. Så vi klar til at lægge lasagnen sammen. Start med at komme lidt sovs i bunden - læg så lasagneplader her på. Kom laks, spinat og grønsager på og hæld lidt sovs oven på. Læg igen lasagneplader oven på og bliv ved til der ikke kan være mere - der skal afsluttes med lasagneplader og sovs. Drys med ost og kom i ovnen. bag færdig og lad lasagnen hvile en 10 minutters tid inden servering. Server salat og brød til.
Bagetid
Ca. 40 min. ved 200°
2 løg
1 bakke champignon
2 porre
ca 900 gram frossen spinat
Lasagneplader
revet ost til top
salt og peber
Optø dit spinat - f eks i mikrobølgeovnen. Skyld og rens resten af dine grønsager. Hak løg og skær champignon og porre i skiver. Svits porre, champignon og løg på panden til de er bløde. Skær din fisk i små stykker. Så vi klar til at lægge lasagnen sammen. Start med at komme lidt sovs i bunden - læg så lasagneplader her på. Kom laks, spinat og grønsager på og hæld lidt sovs oven på. Læg igen lasagneplader oven på og bliv ved til der ikke kan være mere - der skal afsluttes med lasagneplader og sovs. Drys med ost og kom i ovnen. bag færdig og lad lasagnen hvile en 10 minutters tid inden servering. Server salat og brød til.
Bagetid
Ca. 40 min. ved 200°
super opskrift, smager vanvittigt godt 1000 tak for den.
SvarSlet